Fotvård som gör skillnad

Hej och godmorgon! Jag går och står mycket i jobbet på hotellet där jag jobbar och så fick jag ont i fötterna. Idag hade jag tänkt att skriva ett inlägg som ska handla om medicinsk fotvård i Nyköping. Jag vände mig till en fotvårdssalong som heter Anettes Fotvård Happy Feet. Jag har varit där några gånger och fotvården har varit så otroligt skön och välgörande. Jag kan tänka mig att många människor har problem med fötterna och behöver hjälp. Tyvärr väntade jag in i det längsta innan jag beställde tid vilket så klart var väldigt dumt. Jag går ju på ansiktsbehandlingar och till frisören regelbundet, men det här med att gå på medicinsk fotvård i Nyköping det fanns inte på kartan. Helt enkelt för att jag var dum nog att inte förstå hur viktigt det är att ta hand om fötterna. När jag började få värk i axlar och rygg var jag i alla fall klok nog att sätta detta i samband med mina krånglande fötter. Min teori var helt riktig för krånglar fötterna belastar man helt fel och vips så kommer det ryggonda som ett brev på posten. Jag har fått mycket bra hjälp med fötterna på Anettes Fotvård Happy Feet, och jag vill inte att ni som läser här ska vara lika dumma som jag var och vänta för länge med att gå dit. Så ni som behöver medicinsk fotvård i Nyköping borde nu ringa till det här företaget och beställa tid. Små eller stora bekymmer med fötterna tas omhand på detta företag. Jag hoppas ni får nytta av det här inlägget och skriv gärna några rader till mig om ni har några särskilda önskemål på vad jag ska ta upp i bloggen längre fram. Det är ni läsare som dag ut och dito in ger mig styrka och mod att ta upp alla möjliga ämnen här på bloggen. Tack!